Ексклузивно! Таня Илиева показа сина си от Руши (Манекенката не се отделя от Ян – Фото)

Ексклузивно! Таня Илиева показа сина си от Руши (Манекенката не се отделя от Ян – Фото)

Таня Илиева започна работа за Мегз, не се отделя от тригодишния си син

Жената на Руши Видинлиев – световнизвестната манекенка Таня Илиева, е консултант на дизайнерката Мегз в инстаграм шоуто й, на което са фенове малки и големи момичета. „Избрахме Таня, защото тя е емблематично популярно българско и вече световно лице. Освен това в момента работи като скаут и търси интересни и завладяващи лица“, сподели Мегз за избора си да се спре на Илиева.

През цялото време на сесиите с момичетата манекенката не се отделя от 3-годишния си син Ян, който носи на ръце и всички много му се радват.

Снимка: ХотНюз

„И момиченцето ми Лора, което е на половин годинка, постоянно е с мен. Аз много често идвам в България, защото съм скаутинг – лов на красота, както се нарича. За това се изисква набито око, личен опит и контакт с големи агенции. Основната трудност за едно красиво момиче, което не познава суровата страна на играта, е, че в модата по-често се чува „не“, отколкото „да“, споделя опита си с девойките бившата републиканска шампионка по езда.

Таня вярва, че следващото ново лице на световните колекции се намира в България и че точно тя трябва да го открие. „Бях на 16 г., когато направих първото си ревю за Ив Сен Лоран и с тогавашните си разбирания много бързо повярвах, че съм постигнала върха. Вместо да осъзная колко много усилия тепърва трябва да положа, аз хвърчах в облаците.

Това ми изигра голяма шега. Но тук у нас има изключителни момичета“, сподели за миналото си Таня. Красавицата и в момента не спира да се усъвършенства – ходи на ащанга йога и прави джогинг, когато успее да се освободи от двете деца. Не разчита на гледачки, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: kliuki.net