Есил Дюран без конкуренция и на 50! (Горещо фото без грим)

Есил Дюран без конкуренция и на 50! (Горещо фото без грим)

Есил Дюран няма конкуренция, даже и на 50

Певицата Есил Дюран дори и на 50 години е без конкуренция. Изпълнителката рядко се показва абсолютно натурална, но преди дни приятно сюрпризира феновете си. И направо разтуптя сърцата на мъжката част от тях.

Изпълнителката си пусна селфи от банята, на което изглеждаше доста палава. Освен, че позира с дръзко разголено деколте и само по халат, фолк звездата демонстрира и младежки вид. При това без капка грим.

За разлика от много свои колежки, Есил почти не се подлага на естетически корекции. А ако си прави такива, то те почти не й личат. Изпълнителката демонстрира младежки свежа визия и много добър външен вид. И ако това не е достатъчно, изненадва феновете с перфектна фигура, за каквато мнозина могат да й завидят.

Рошава, сънена и без капка грим, Есил изглежда направо ослепителна, напук на възрастта си. Изпълнителката, която освен това се изявява и като моден дизайнер, преди дни разкри тайната си пред Венета Райкова в „Папараци“.

„За мен най-важното е да обичам себе си. Ако се обичам, то това означава, че аз ще се храня правилно, ще се грижа за тялото си, за външния си вид и ще направя всичко, за да се съхраня. Затова обичам себе си“, казва още Дюран, пише „България днес“.

Строг хранителен режим и тренировки, са в основата на перфектния външен вид на изпълнителката. Самата тя признава, че внимава как се храни, а освен това се старае да се поддържа във форма и с редовни тренировки.

Есил Дюран си остава без конкуренция и на 50 сн. Инстаграм

Без значение, дали спортува в залата, или тича с някое от кучетата си сред природата, Есил наистина изглежда забележително. Освен това певицата споделя, че любовта на любимите й хора също много я зарежда. Очевидно да се чувства обичана я подмладява по невероятен начин. И това си личи.

View this post on Instagram

Добро утро!Денят се надявам да е също толкова добър..-МЕДОВЕЦ-готови ли сте за срещата ни?🙂🙂🔥И много късно ТАЗИ НОЩ Варна -клуб ИСТЕРИЯ -👉ще бъде гореща и дива нощ❤️🔥

A post shared by Есил Дюран (@esilduran) on May 17, 2019 at 12:58am PDT

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: kliuki.net